Magazin

Ronaldo pokorio Instagram

Ronaldo pokorio Instagram

Upravo su porodične fotografije bile prve koje je Ronaldo objavio u novoj godini i koje su dobile milione lajkova i komentara, naročito za onu na kojoj je pozirao Georginom i djecom

Cristiano Ronalda na Instagramu prati nevjerovatnih 250 miliona ljudi, čime je oborio rekord najvećeg broja pratioca s kojima dijeli trenutke iz svog života.

Jedan od najboljih fudbalera današnjice već prvog dana 2021. godine uspio je postaviti novi rekord u svom životu, i to na Instagramu gdje ga prati više od 250 miliona ljudi, što je najveći broj pratioca na toj društvenoj mreži.

Ronaldo gotovo svakodnevno objavljuje nove sadržaje na najpopularnijoj društvenoj mreži, što s fudbalskih terena i putovanja, što trenutaka iz privatnog života kao što su fotografije s partnericom Georginom Rodrigez (Rodriguez), sa svojom djecom, majkom i drugim članovima porodice.

Upravo su porodične fotografije bile prve koje je Ronaldo objavio u novoj godini i koje su dobile milione lajkova i komentara, naročito za onu na kojoj je pozirao Georginom i djecom.

– 2020. nije bila lagana godina, nema sumnje u vezi toga. Niko ne može ostati imun na bol i patnju koju je koronavirus donio svijetu. Sada je vrijeme da pokažemo kako skupa možemo napraviti promjenu. Jer bez obzira koliko je teško, ono što nas zaista definira jest činjenica kako se dignemo na noge i koliko brzo znamo reagovati na nove prepreke. Pokušajmo 2021. godinu napraviti prekretnicom, novim početkom i svježim startom. Svi mi možemo biti bolje osobe. Sretna Nova godina. Neka 2021. bude godina koje ćemo se zauvijek sjećati zbog najboljih razloga – napisao je Ronaldo u opisu fotografije.

Penal.ba

Popularno

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });