Magazin

Kako menadžeri sastavljaju tim: “U koverti je 200.000 eura, a ova dvojica moraju igrati”

Nenad Lalatović važi za prilično temperamentnog trenera.

Njegova deviza je ‘što na um, to na drum’, ne libi se reći ono što misli, a pažnju javnosti privukao je i njegov posljednji intervju za Nova.rs u kojem je ispričao i anegdotu o nepristojnoj ponudi koju je dobio.

Tačnije, jedan agent mu je nudio čak 200.000 eura da ‘pogura’ određene igrače, ali to je, kako je ispričao, odbio.

“Desilo se da dođe čovjek i stavi na sto novac. Gledam, šta je to? Ovo je za tebe. Unutra, 200.000 eura. Kaže, to je da budeš ‘moj trener’”. “A što ja to da radim”, sad se već sprdam. Kaže, “pa moja dva igrača moraju da igraju u tvom timu. Ja ću ove da prodam, a nove kad dovedem, samo ih ti guraj, ti si zmaj, mašina, ti ćeš to da napraviš meni”, istakao je Lalatović za Nova.rs pa zatim dodao:

“Ja ga gledam, vraćam kovertu nazad. Prvo treba da te bude sramota, nisam ja tvoj potrčko, pogrešno si me protumačio, da ću da uzmem pare i da budem potrčko. Da si mi donio 2 miliona, odbio bih. Tvoji igrači će igrati samo ako zasluže.”

“Gledao me i onako drsko pitao da li sam siguran? Sad sam sigurniji, apsolutno neću. Posle toga, sjedio sam u kafiću i čitao novine, u gradu u kom sam tada radio. Vidim, staje jedan Range Rover. Čitam novine, držim naočare, liepo vreme bilo.”

“Bacim pogled lijevo, vidim dvojicu istetoviranih, ruke iz teretane, dva minuta gledaju mene. Meni nije svejedno, dva minuta kao čitam novine, ali moje oko je lijevo. Onda sam ih samo preko ramena pogledao i vratio se novinama. Da li su htjeli da me zaplaše, ne znam ni ja šta. Nemam čega da se plašim, nisam ukrao, ništa loše nisam uradio, ogovarao, ne prepričavam, ne iznosim.”

Lalatović je, za one koji ne znaju, danas kao trener zaposlen u Vojvodini.

Popularno

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });