Uncategorized

Prvi susret Modrića i Ronalda nakon dvije godine. Evo o čemu su razgovarali

Aktuelni pobjednik ovog natjecanja u Split je stigao s najboljim igračem i kapitenom Cristianom Ronaldom koji se nakon dvije godine sreo s bivšim saigračem iz Real Madrida Lukom Modrićem.

Hrvatska od 20:45 igra protiv Portugala na Poljudu u posljednjem kolu grupe Lige nacija.

Svjetski viceprvaci protiv evropskog prvaka love ostanak u elitnoj grupi Lige nacija i potencijalno dobra stvar za Zlatka Dalića je to što gosti stižu rasterećeni jer je prvo mjesto u grupi osvojila Francuska.

Aktuelni pobjednik ovog natjecanja u Split je stigao s najboljim igračem i kapitenom Cristianom Ronaldom koji se nakon dvije godine sreo s bivšim saigračem iz Real Madrida Lukom Modrićem.

Podsjetimo, Portugalac je Real Madrid napustio u julu 2018. i otišao u Juventus, a iste je godine hrvatski kapiten osvojio Zlatnu loptu.

Ronalda na dodjeli nije bilo, a nije viđena ni njegova javna čestitka bivšem saigraču s kojim je iste godine osvojio treću uzastopnu Ligu prvaka.

Dugo se vremena nagađalo u kakvim su odnosima Ronaldo i Modrić jer na terenu njih dvojica nisu bili suparnici do danas (iako su prije dva mjeseca igrali Portugal i Hrvatska u Ligi nacija), a Ronaldo je prije godinu dana bio gost na jednoj utakmici Real Madrida.

Nije poznato jesu li se tada Modrić i on vidjeli te jesu li razgovarali, u javnost nije procurilo ništa pa je do jučer njihov odnos djelovao upitno.

Uoči utakmice u Splitu Modrić se oglasio s dvije fotografije i bez ikakve priče pokazao da je između njih sve u redu.

Na prvoj fotografiji Instagram storyja nalaze se bivši kolege iz Reala Ronaldo, Modrić i Mateo Kovačić, a na drugoj su u prijateljskom razgovoru Ronaldo i Modrić.

Ronaldo je također objavio fotografiju s Modrićem, a na presici je Modrić ovako govorio o današnjem suparniku.

“Drago mi je da smo se Ronaldo i ja vidjeli nakon dugo vremena i popričali o svemu. Vežu nas lijepe uspomene. Prisjetili smo se vremena iz Reala, jednostavan razgovor dvojice prijatelja, da ne ulazim previše u detalje.”

Modrić je u junu u intervju za Gazzettu dello Sport isticao Ronaldove kvalitete na pitanje u kakvim su odnosima nakon svega.

“Razgovor o Ronaldovim kvalitetama čini mi se trivijalan, on je među najboljima ikad. Nedostajali su nam njegovi golovi i karakter. Cristiano je uvijek želio pobijediti, motivirao nas je i gurao do reakcije. Kao osoba je za 10, ima veliko srce i uvijek je spreman pomoći onima kojima je to potrebno.”

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Popularno

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });