Reprezentacija

Bajević: Imamo igrače koji žele da se dokažu i ja vjerujem u njih

Reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra igra protiv Holandije utakmicu Lige nacija protiv Nizozemske.

Pred sutrašnji meč pretposljednjeg kola Lige nacija govorio je i selektor naše reprezentacije Dušan Bajević.

“Sigurno ćemo pokušati uraditi najbolje što možemo. Imali smo nesreću da smo izgubili ovaj meč protiv Irana tako da smo pokvarili malo pripreme pred nastup protiv Nizozemske. Vjerujem da igrači nakon svih odigranih mečeva i na ovom meču će biti odgovorni jaki i snažni. Ne želimo da se pravdamo, ali nastavljamo od utakmice do utakmice i vidjet ćemo”.

“Ima nekoliko igrača koji nisu tu. Svaki igrač je važan, ali imamo igrača koji žele da igraju i dokažu se u reprezentaciji i ja vjerujem u sve njih. Imali smo i ranije probleme s koronom. Kako je ostalima tako je i nama”.

Situacija oko Demirovića?

“Željeli smo svima dati šansu koliko možemo. Nažalost ne možemo svima dati šansu. Demirović ne može sutra igrati jer je kažnjen, jedino protiv Italije. I mlada reprezentacija ima važan meč i najbolje je da njima pomogne”.

“Biće jača i teža utakmica. Možemo i mi odigrati dobar meč i nadati se dobrom rezultatu. Trebamo igrati odgovorno, jako i snažno i na ovakvim mečevima je potebna i sreća i vidjet ćemo šta će biti”.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Popularno

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });