Ino fudbal

Zidane je ovim potezom uništio Jovića: Luka ne vjeruje šta mu Francuz radi

Nije nikakva tajna da se Luka Jović nalazi u nemilosti trenera Real Madrida Zinedina Zidanea. Legendarni Francuz je srpskom napadaču pružio nekoliko šansi, ali Jović se nijednom nije uspio nametnuti svojim igrama.

Na kraju su čak i navijači i mediji u Španiji osuli paljnu po Luki, a najviše mu se zamjera to što nije dovoljno uključen u akcije Reala, kao i manjak borbenosti i želje koju pokazuje kada dobije priliku.

Zidane dijeli isto mišljenje pa je ukatastrofi koju je Real doživio na Mestalli priliku, kao zamjena, prije Jovića dobio odavno otpisani Mariano Diaz.

On je u prelaznom roku odbio da ode iz kluba, htjela ga je Benfica, pa je ostao da se bori za mjesto, iako Zidane u njega nema povjerenja.

No, madridski list tvrdi da je uspio da se nametne na treninzima i da će sada u rotaciji biti ispred Jovića. To drugim rječima znači da će prije dobijati šansu nakon pauze. On je potpuno različit tip čovjeka, djeluje energičnije, Španci zamjeraju Joviću hladnoću, tvrde da je Mariano spremniji da se bori, te da je za 14 minuta šutirao tri puta, dobijao duele sa odbranom Valencije. Nije pomoglo u krajnjem rezultatu, ali je ostavio dobar utisak na trenera.

Čini se da je Joviću preostala samo jedna opcija, a to je da što prije napusti klub u kojem se nije snašao niti dokazao i da karijeru vrati na pravi put.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Popularno

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });