Magazin

Potpuna propast Maria Balotellija: Ovo čak ni od njega nismo očekivali

Od velike nade italijanskog i europskog fudbala Mario Balotelli je uspio dogurati do potpune propasti.

Mario Balotelli je svojevremeno bio smatran najvećom mladom zvijezdom Europe, italijanskom fudbaleru su predviđali blistavu budućnost i mnogo godina igranja na vrhunskoj sceni.

Inter, Manchester City, Milan, Liverpool, Olympique Marseille su klubovi o kojima svaki mladi fudbaler sanja, a Mario je igrao u svakom od njih.

Doduše, nigdje se nije proslavio, a niti dugo zadržao upravo zbog neozbiljnosti i raznoraznih skandala koje niti jedan klub nije mogao da trpi.

Na kraju je završio u italijanskoj Bresciji, no ovog ljeta je čak i italijanski drugoligaš digao ruke od njega te je Balotelli ostao bez kluba.

Iako se očekivalo da će Super Mario brzo pronaći novi angažman to se nije desilo. Jasno je da su klubovi svjesni da s njim dolazi i dosta rizika, te Balotelli nije imao niti jednu jedinu ponudu tokom prelaznog roka.

Italijanski mediji objavili su da Balotelli već neko vrijeme trenira s klubom koji se takmiči u četvrtom rangu italijanskog fudbala jer želi da ostane u formi dok ne dođe neka primamljiva ponuda.

Baloteli trenutno radi sa ekipom Franciacorte jer je prijatelj s direktorom ovog kluba koji je dao dozvolu da dođe na trening.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Popularno

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });